Diensten


ADMINISTRATIEKANTOOR REGIO ALMERE, AMSTERDAM EN UTRECHT

 

Admini-Desk Administratiekantoor en Belastingadvies is gespecialiseerd in verschillende werkzaamheden op diverse vakgebieden. Klik op één van de onderstaande diensten om meer informatie te krijgen over de betreffende dienst.

Administratieverwerking

Bij ons op kantoor of bij u op locatie voeren wij uw complete administratie. Uiteraard inclusief btw-aangifte en financiële rapportages, zodat u altijd weet hoe de zaken ervoor staan.

Lees verder

Fiscale diensten

Géén zorgen over moeilijk toepasbare fiscale regelgeving, uw aangiften op tijd indienen en uw fiscale situatie altijd optimaal in beeld. Een professionele ondernemer heeft daar continu behoefte aan.

Lees verder

MKB en particulieren

Wij besteden extra aandacht aan het leren kennen van onze klanten en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. En ook particulieren hebben steeds meer met administratieve en fiscale dienstverlening te maken.

Lees verder

Samenstellen jaarrekening

Iedere ondernemer als rechtspersoon moet een jaarrekening opstellen. Verder is de jaarrekening het jaarlijkse sluitstuk van uw financiële administratie.

Lees verder

Salarisadministratie

Doet u de salarisadministratie zelf of gaat u voor volledige uitbesteding? Hebt u personeel in dienst of gaat u binnenkort personeel aannemen, maar hebt u totaal géén verstand van personeelsbeloning, belastingheffing en onkostenvergoedingen?

Lees verder

Startende ondernemers

Als de eerste stappen zijn gezet en u heeft zich ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kunt u beginnen met ondernemen.

Lees verder

Financiële Administratie

Een efficiënte en effectieve financiële administratie is medebepalend voor het succes van uw organisatie. Een heldere administratie geeft u bovendien optimaal inzicht in de te varen koers van uw onderneming.

Lees verder