Startende ondernemers


STARTENDE ONDERNEMERS

Als de eerste stappen zijn gezet en u zich heeft ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, kunt u beginnen met ondernemen.

Er moet echter nog veel geregeld worden. Wij kunnen u daarbij helpen: Door het opzetten van een goede boekhouding, u aan te melden bij de Belastingdienst en u te ondersteunen bij lastige fiscale vraagstukken.

De weg van een goed idee naar een succesvol bedrijf is vaak lang en vol hindernissen. Ondernemers krijgen te maken met vele instanties, belastingen, regelingen, verordeningen, verzekeringen, etc. Veel ondernemers beginnen een eigen bedrijf, omdat ze willen doen wat ze leuk vinden, waar hun kracht en passie ligt. Met onze ervaring kunnen wij u adequaat en tijdig helpen uw doel te bereiken.

Een goede administratie is de basis van een gezonde onderneming. Daarom raden wij startende ondernemers ons ‘totaalpakket’ aan. Zo hebt u direct vanaf de start van uw onderneming alle financiële en fiscale zaken en kosten onder controle. Daarmee bent u als startende ondernemer verzekerd van een goede start.

ZZP

Zzp’ers zijn ondernemers
Het zelfstandig werken is voor zzp’ers een zaak van vakmanschap gecombineerd met de vrijheid van ondernemen. Wij ondersteunen u daarmee op elk gebied, voor ieder beroep; van startende zzp’er tot gevorderde ondernemer, ongeacht de rechtsvorm van uw bedrijf.

Enkele verplichtingen om als zzp’er te starten
Als ondernemer zijn er allerlei verplichtingen waaraan u moet voldoen. U dient zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel, waarna u een btw-nummer toegewezen krijgt. Eigenlijk is dat alles.

Behalve dan dat u moet zorgen voor klanten, intussen moet werken, zich tegen diverse dingen moet laten verzekeren, een administratie moet bijhouden, voor een jaaraangifte moet zorgen en btw moet afdragen. Maar dat geldt voor iedere ondernemer. Laat u niet afschrikken door alle regels. Wij leggen ze graag aan u uit.

Ondernemen is gewoon leuk en kan ook nog eens winstgevend zijn.

GOEDE EN BETAALBARE BOEKHOUDER

Wij werken veel samen met zzp’ers en freelancers. Vanaf € 75 excl. btw per maand nemen wij u de gehele administratie uit handen.

ENKELE DIENSTEN VOOR ZZP’ERS
  • administratie inrichten en verwerken;
  • samenstellen jaarrekening;
  • belastingaangifte (omzetbelasting);
  • Aangifte van inkomstenbelasting
  • belastingaangifte (inkomstenbelasting);
  • controlewerkzaamheden;
  • ondersteuning en advisering.

  Sidebar-image-03

UW PERSONEEL

De verwerking van de maandelijkse salarisadministratie vormt vaak een tijdrovend en complex onderdeel binnen uw onderneming.

Admini-Desk heeft speciaal voor u als startende ondernemer een pakket van administratieve diensten. Alle financiële gegevens worden op een snelle manier verwerkt in uw boekhouding. U krijgt op gewenste momenten snel inzicht in de financiële situatie en prestaties van uw bedrijf. Lees meer.


Betere service had ik niet kunnen krijgen.

Admini desk is mijn nummer 1.

M. Mathari - Mathari ICT

Voor vragen of advies kunt u altijd bij ons terecht.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
Bel 036-84 11 376 of 06- 24 37 22 64.